Een wereld waar je bij wilt horen

Klanten zijn steeds lastiger te bereiken. Traditionele middelen lijken niet meer te werken. Sociale kanalen leggen alles en iedereen onder een vergrootglas. De wereld is transparant. Klantverwachtingen zijn hoog. Loyaliteit laag. Om over disruptieve aanbieders nog maar te zwijgen.

Merken die ergens voor staan presteren bovengemiddeld. Vooral diegenen die werelden weten te verbinden om een probleem op te lossen en ambities te vullen, worden partners in het leven en nemen een nog grotere voorsprong. De kunst is om bestaande patronen los te laten en met een open blik naar de toekomst te kijken. Te handelen vanuit een duidelijke visie. Het is niet langer de prijs, maar vooral de waarde die telt.

Het is duidelijk: we kunnen de wereld van morgen niet te lijf met de kennis van gisteren. Het antwoord daarop is concepting. Een strategie die een duidelijk ‘waarom’ laat horen, en die vanuit de merkessentie inspeelt op de aspiraties van de klant. Dicht op de huid en vormvrij, aanwezig op die plaatsen waar klanten zijn. Online, in de winkel of ‘on the go’.

Flagship stores, pop-up stores, brand shops of shop in shops zijn er niet voor niets. Sterke merken creëren er een wereld mee waar hun merk tot leven komt. Een ontmoetingsplek voor hun fans, om fysiek contact te maken, te verbinden als missende schakel in de klantreis. De volledige klantreis en merkbeleving moet kloppen en waarde toevoegen; Het merk als je beste vriend(in). Onderdeel zijn van elkaars leven. Als iets ons drijft is het dát. Hét domein waar merken expressief worden, daar zijn waar de klant is, werkend als een magneet.

Wij ontwikkelen concepten waarmee merken groeien. Wij bouwen aan merken die zich verdiepen in het leven van de klant, problemen oplossen en barrières wegnemen. Merken die relevant en onderscheidend zijn.

‘Het gaat erom wat de waarde is die je als merk toevoegt’